Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Η ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ!

Κρίση στις σχέσεις μεταξύ Ισλανδίας και Ελλάδας επιχειρούν να προκαλέσουν εδώ και λίγες ημέρες τα Σκοπιανά ΜΜΕ με αφορμή ένα θέμα που οι δυο χώρες(Ελλάδα και Ισλανδία) έκλεισαν αμέσως χωρίς να δοθούν περαιτέρω πολιτικές προεκτάσεις μόλις διείδαν τις αληθινές προθέσεις των Σκοπιανών που ήταν εξώθφαλμες και προκλητικά προφανείς. Αφορμή, υπήρξε αίτημα Σκοπιανών προς την Ισλανδική πρεσβεία στην Ουάσιγκτον να προβληθεί στην πρεσβευτική κατοικία η προκλητική ταινία A name is a Name για την οποία ήδη γράψαμε σε σχετικό αναλυτικό αποκαλυπτικό δημοσιεύμα μας με αρκετά νέα στοιχεία και ντοκουμέντα για την σκοπιμότητα της ταινίας και τους δημιουργούςτης.

Τελικά η προπαγανδιστική ταινία δεν προεβλήθη σε αυτό το κλειστό κύκλο προσκεκλημένων με αποτέλεσμα οι Σκοπιανοί εδώ και μέρες να αναζητούν τρόπους να δημιουργήσουν κλίμα σύγχυσης αλλά και έντασης μεταξύ Αθήνας και Ρέκιαβιακ.
Έτσι,βλέποντας η Ισλανδία τις πραγματικές προθέσεις των Σκοπιανών, η εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου εξωτερικών της Ισλανδίας Urdur Gunnarsdottir, σε δήλωσή της προς το ισλανδικό mbl.is αδειάζοντας την προσπάθεια Σκοπιανών ΜΜΕ να δημιουργήσουν πρόβλημα στις Ελληνοϊσλανδικές σχέσεις ανέφερε μεταξύ άλλων, τα εξής: "...η Ισλανδική πρεσβεία προθυμοποιήθηκε και είχε την πρόθεση να προβάλει την ταινία, ως μέρος της προσπάθειας για την διάδοση της ισλανδικής τέχνης. Ωστόσο, όταν μας είπαν ότι η ταινία άγγιζε το θέμα της ονομασίας μεταξύ Ελλάδας και Μακεδονίας,το υπουργείο πήρε απόφαση να μην γίνει η προβολή, διότι (...) αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, πιθανότατα να θεωρούμαστε ότι είμαστε μέρος του ζητήματος".
Εν τω μεταξύ ανώτερες ελληνικές διπλωματικές πηγές στην Ουάσιγκτον ανέφεραν ότι «το όλο θέμα είναι προφανώς υπερβολικά διογκωμένο και σίγουρα δεν υπήρξε κάποια διπλωματική παρέμβαση προς τον Ισλανδική πλευρά»

Την ίδια ώρα Σκοπιανά ΜΜΕ κατηγορούν την Ελλάδα «για πρωτοφανή ωμή παρέμβαση» του ελληνικού υπουργείου εξωτερικών μέσω της πρεσβείας μας στην Washington στην απόφαση του ισλανδού πρέσβη Hjalmar Hannesson να προβάλει στην πρεσβευτική κατοικία στις 12 Νοεμβρίου την ταινία του Ισλανδού σκηνοθέτη Sigurjon Einarsson, A name is a Name, κάνει λόγο σήμερα σε δημοσίευμά του το ισλανδικό Ice News, κατηγορώντας μάλιστα την Ελλάδα ότι στην περίπτωση που γινόταν κάτι τέτοιο η Αθήνα θα προέβαλε εμπόδια στην εισδοχή της Ισλανδίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το Ισλανδικό ειδησεογραφικό πρακτορείο, επικαλούμενο δημοσίευμα του σκοπιανού Macedonian International News Agency, αναφέρεται ότι το όλο θέμα προέκυψε όταν ο Ισλανδός πρέσβης αποφάσισε να διοργανώσει στην πρεσβετική κατοικία εκδήλωση για την προβολή της ταινίας του ισλανδικής καταγωγής σκηνοθέτη, προκαλώντας την αντίδραση της Αθήνας με την αποστολή ανακοινωθέντος (communiqué) στον ισλανδό πρέσβη μέσω της ελληνικής πρεσβείας στην αμερικανική πρωτεύουσα, που καλούσε τον κ. Hjalmar Hannesson να μην προβάλει την ταινία, κάτι που κατηγορηματικά διαψεύδεται από επίσημες ελληνικές διπλωματικές πηγές. Ωστόσο συνεχίζοντας το ίδιο Σκοπιανό πρακτορείο με ειρωνικό ύφος, και που πάντως απάδει σε σοβαρό ειδησεογραφικό οργανισμό, το σκοπιανό δημοσίευμα ολοκληρώνεται, επισημαίνοντας ότι «ίσως να είναι η πρώτη φορά που σε πρέσβη υποδεικνύεται από μια ξένη χώρα ποια ταινία δεν μπορεί να δείξει στο σπίτι του» κλείνοντας το δημοσίευμα με την φράση «Ενοχλητικοί Αθηναίοι»

Στις 21 Οκτωβρίου, ο ισλανδός πρέσβης απέστειλε πρόσκληση...

Σύμφωνα με το σκοπιανό MakNews, και αυτή την ώρα αποτελεί το δεύτερο θέμα στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας, η πρόσκληση του ισλανδού πρέσβη απεστάλη στις 21 Οκτωβρίου για την προβολή της ταινίας στις 12 Νοεμβρίου, ενώ μια εβδομάδα μετά ο Ισλανδός πρέσβης ειδοποίησε τους προσκεκλημένους ότι τελικά η προβολή ματαιωνόταν.
Εν ολίγοις, τα Σκόπια πήγαν να δημιουργήσουν θέμα μεταξύ Ελλάδας και Ισλανδίας και μάλλον κατάφεραν το ακριβώς αντίθετο...

Πηγή

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Η αποκάλυψη του gay κατασκόπου

Έξαλλη έγινε η γυναίκα του Γερμανού Anton K. όταν ανακάλυψε ότι ο άντρας της είχε ομοφυλοφιλικές σχέσεις με τον Αλβανικής καταγωγής Σκοπιανό μεταφραστή Murat A. Η απατημένη σύζυγος πήγε στην Γερμανική μυστική υπηρεσία BND και αποκάλυψε την παράνομη σχέση δημιουργώντας σκάνδαλο στη Γερμανία.

Ο Σκοπιανός εραστής παρακολουθούταν ήδη από τις μυστικές υπηρεσίες ως ύποπτος για κατασκοπία για λογαριασμό της Αλβανικής και Σκοπιανής κυβέρνησης αλλά και για σχέσεις με εγκληματικές οργανώσεις στα Σκόπια. Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο για τα δικαστήρια με τις Γερμανικές μυστικές υπηρεσίες να κατηγορούν τον Anton ότι παρέδωσε διαβαθμισμένα έγγραφα στον Murat. Τα αγόρια όμως έχουν καταφέρει να καλύψουν καλά τα ίχνη τους και η δίκη έχει κολλήσει λόγο έλλειψης στοιχείων.

Δεν μπορώ παρά να παραδεχτώ ότι η μαφία της περιοχής δεν σταματά σε τίποτα για να πετύχει τους στόχους της…

Πηγή
.

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

Η οικονομική αφαίμαξη της Βορείου Ελλάδος από τα Σκόπια‏

Ένα άρθρο που έστειλε η φίλη Μαρίνα Χανδρινού. Είχε δημοσιευτεί τον Μάρτιο και δείχνει καθαρά την κατάσταση που διαμορφώνεται στη Βόρεια Ελλάδα.

Καλησπέρα σας,

Με αφορμή το καινούριο σας ιστολόγιο, σας στέλνω ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο το οποίο αγγίζει το πρόβλημα της Βορείου Ελλάδας με έναν πολύ ουσιαστικό τρόπο, ο οποίος νομίζω ότι τιαριάζει και στο δικό σας ύφος. Δυστυχώς τίποτε από τα παρακάτω δεν έχει αλλάξει στους μήνες που έχουν περάσει.

Είναι γνωστό ότι όταν τα στοιχεία μιλούν από μόνα τους, τα σχόλια περιττεύουν...είναι επίσης λυπηρό όμως όταν ολόκληρη η Βόρεια Ελλάδα μαστίζεται από έλλειψη επενδύσεων και ανεργία, κάποιοι να δραστηριοποιούνται στα Σκόπια στο βωμό του εύκολου κέρδους. Δεν θα προχωρήσω σε δακρύβρεχτες εξιστορήσεις της ζωής μου σαν μια νεαρή άνεργη που αγωνίζεται για τα προς το ζην, εξάλλου έχω χάσει αυτό το προνόμιο απο τη στιγμή που χιλιάδες συμπολίτες μου βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με μένα. Απλά σας καλώ να αναδημοσιεύσετε αυτό το άρθρο και ας αναλογιστούμε όλοι το μερίδιο ευθύνης που μας ανήκει, από τους απλούς πολίτες που περνάμε τα σύνορα για τα ψώνια της εβδομάδας εως τους μεγαλοεπιχειρηματίες που στερούν επενδύσεις από τον ίδιο τους τον τόπο για να βγάλουν εύκολο χρήμα...Ας σκεφτούμε επίσης για μία στιγμή που πάνε όλα αυτά τα χρήματα τα οποία ενδυναμώνουν την οικονομία του Γκρούεφσκι για να συνεχίζει την προκλητική του προπαγάνδα εναντίον της χώρα μας. Τέλος είναι λυπηρό τό ότι αντί αυτές οι επενδύσεις να απαιτούν μοχλό πίεσης έναντια στις προκλητικές βλέψεις της γείτονας, έχουν καταφέρει να θέσουν σε ομηρία ολόκληρη την Βόρεια Ελλάδα....

Φιλικά,

Μαρίνα Χανδρινού

Αγγελιοφόρος - 22/3/2009

«Μετάγγιση» ευρώ στα Σκόπια

Σε περίοδο οικονομικής κρίσης (και ακρίβειας παλαιότερα), ψώνια, διασκέδαση ακόμη και ιατρικές επισκέψεις είναι αισθητά φτηνότερα στην αγορά των Σκοπίων. Περίπου στα 300 εκατομμύρια ευρώ υπολογίζονται τα έσοδα που απορροφά η γειτονική χώρα από τους καταναλωτές και επισκέπτες από τη Βόρεια Ελλάδα.

Πρακτικά η Ελλάδα αποτελεί το βασικό οικονομικό αιμοδότη των Σκοπίων. Περί τις 300 ελληνικές επιχειρήσεις έχουν επεκτείνει τις επενδύσεις τους στη βαλκανική χώρα, απασχολώντας περί τους 20.000 εργαζομένους. Ο όγκος του εμπορίου μεταξύ των δύο χωρών μέσα σε μια δεκαετία δεκατετραπλασιάστηκε, αγγίζοντας τα 758,4 εκατομμύρια ευρώ το 2006, από μόλις 52 εκατομμύρια ευρώ το 1995. Σύμφωνα, μάλιστα, με το Ελληνικό Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Επενδύσεων στα Σκόπια το μέγεθος των ελληνικών επενδύσεων ανέρχεται σε 950 εκατομμύρια ευρώ.

Οι προορισμοί

Στις νότιες περιοχές των Σκοπίων, στις οποίες υπάρχει εύκολη πρόσβαση από την Ελλάδα χάρη στην ύπαρξη τριών μεθοριακών σταθμών (Νίκη Φλώρινας, Εύζωνοι και Δοϊράνη στο Κιλκίς), οι τοπικές αγορές έχουν στηθεί με αποκλειστικό γνώμονα την εξυπηρέτηση των Ελλήνων. Πινακίδες στα ελληνικά και ελληνόγλωσση υπάλληλοι είναι έτοιμοι να εξυπηρετήσουν τον Ελληνα επισκέπτη.

Οι τρεις βασικοί προορισμοί είναι οι εξής:

- Γευγελή. Μόλις 3 χλμ. από τα ελληνικά σύνορα και 80 χλμ. από τη Θεσσαλονίκη, η Γευγελή ήδη προσελκύει 5.000 Ελληνες επισκέπτες εβδομαδιαίως, σύμφωνα με το δήμαρχο της πόλης, Ντράγκι Ντέλεφ, σε κομμωτήρια, ιατρεία, καταστήματα λιανικής, σούπερ μάρκετ, μπουζούκια, εστιατόρια και φυσικά τα καζίνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη δρομολογείται η κατασκευή μεγάλου εμπορικού κέντρου στην περιοχή της Γευγελής καθώς και δύο ακόμη καζίνα.

- Μοναστήρι (Μπίτολα). Βρίσκεται σε απόσταση 14 χλμ. από τα ελληνικά σύνορα. Στην περιοχή υπάρχουν 28 ελληνικές εταιρίες, ενώ έχουν αναπτυχτεί στενές επιχειρηματικές σχέσεις, ανταλλαγές αγαθών και κεφαλαίου με ελληνικές εταιρίες από περίπου 20 επιχειρηματίες της περιοχής, σύμφωνα με το τοπικό επιμελητήριο.

- Οχρίδα. Βρίσκεται σε απόσταση 25 χλμ. από τα σύνορα. Αποτελεί δημοφιλή τουριστικό προορισμό για χιλιάδες Βορειοελλαδίτες κι όχι μόνον. Μάλιστα το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας 1.400 Ελληνες ταξίδεψαν σε Οχρίδα-Σκόπια.

Φτηνότερα είδη

Προϊόντα πρώτης ανάγκης, γαλακτοκομικά, κρέατα και οπωροκηπευτικά πωλούνται στους Ελληνες καταναλωτές φτηνότερα από τα ελληνικά, αλλά πάντως πολύ πιο ακριβά απ ό,τι κοστίζουν στους Σκοπιανούς. Ετσι, οι Ελληνες καταφεύγουν στις αγορές των κοντινών νομών των Σκοπίων για να προμηθευτούν φτηνότερα είδη πρώτης ανάγκης.

Δύο άτομα μπορούν να δειπνήσουν σε ένα σκοπιανό εστιατόριο πίνοντας ντόπιο κρασί με 15 ευρώ. Ενα κούρεμα στα Σκόπια κοστίζει μόλις 2 ευρώ, μια εξαγωγή δοντιού 8 ευρώ και ένα σφράγισμα δεν ξεπερνά τα 20 ευρώ. Μια καινούργια οδοντοστοιχία στη Γευγελή κοστίζει μόνον 150 ευρώ όταν στην Ελλάδα μπορεί να φτάσει και τα 1.000.

Η διαρροή των καταναλωτών προς τα Σκόπια έχει προκαλέσει την ιδιαίτερη ανησυχία των κατοίκων και επιχειρηματιών της Βόρειας Ελλάδας εδώ και αρκετό διάστημα, καθώς οι αγορές της περιοχής πλήττονται σημαντικά.

Ο τζίρος που δημιουργούν οι Ελληνες στα Σκόπια προκαλεί το ενδιαφέρον Τούρκων επιχειρηματιών. Οι τουρκικές επενδύσεις στη γείτονα εκτιμώνται σε 500 εκατ. δολάρια με τη δραστηριοποίηση 100 επιχειρήσεων. Ανάμεσα στα άμεσα μελλοντικά πλάνα των Τούρκων είναι και η επένδυση σε καζίνο στην περιοχή κοντά στα ελληνικά σύνορα, όπου ήδη δρομολογείται η κατασκευή ξενοδοχείου-καζίνου από τον Sudi Ozkan, γνωστό στην Τουρκία και ως «βασιλιά των καζίνων», σε συνεργασία με το «Sheraton».

Επενδυτικά κίνητρα

Η γειτονική χώρα εξακολουθεί να παρέχει σημαντικά κίνητρα σε όσες ξένες επιχειρήσεις θέλουν να επενδύσουν στα Σκόπια. Η φορολογία των επιχειρήσεων είναι 10%, ενώ πρόσφατα δρομολογήθηκε και περαιτέρω μείωση στις εισφορές κοινωνικής ασφάλισης. Ο μέσος μισθός στα Σκόπια είναι 370 ευρώ, ενώ σε όλη τη χώρα λειτουργεί ασύρματο δίκτυο πρόσβασης στα διαδίκτυο!

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του Γραφείου Προσέλκυσης Επενδύσεων στη χώρα, Βίκτωρ Μίζο, «η Ελλάδα είναι ανάμεσα στους τρεις μεγαλύτερους ξένους επενδυτές στη χώρα μας. Πάνω από 1.100 εγγεγραμμένες ελληνικές επιχειρήσεις λειτουργούν σε διάφορους κλάδους, από επεξεργασία τροφίμων μέχρι τηλεπικοινωνίες και τράπεζες». Στο σύνολο της αξίας των ελληνικών επενδύσεων, το 25% καταλαμβάνουν οι επενδύσεις στον τομέα πετρελαίου, το 17% σε τηλεπικοινωνίες, το 28% σε τράπεζες, το 10% στον κλάδο τροφίμων, το 15% στη βιομηχανία και το 5% σε λοιπούς τομείς.

Στο μεταξύ, η κυβέρνηση της χώρας έχει εξαγγείλει την κατασκευή έργων υποδομής ύψους 8 δισ. ευρώ μέχρι το 2016, με στόχο μία οργανωμένη απόπειρα αναζωογόνησης της οικονομίας.

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

TaXalia : Εθνικιστικός παροξυσμός στα Σκόπια, άλλη μια εμετική ταινία


Kάποιες στιγμές, ακόμη και μείς έχουμε την ψευδαίσθηση ότι, υπάρχει, ίσως, μια μικρή ελπίδα, μετά τις εξευτελιστικές για την ιστορία του ελληνικού έθνους υποχωρήσεις, που κάναμε χάριν της καλής γειτονίας, να βρούμε έναν δίαυλο συννενόησης με τη FYROM.
Οι ακραία ηλίθιοι εθνικιστές της άλλης πλευράς, μας..
στερούν την ελπίδα.
Δεν φτάνει η γελοία πλαστογράφηση της ιστορίας, δεν φτάνουν οι γραφικότητες με τα αγάλματα του Έλληνα στρατηλάτη Μεγ.Αλεξάνδρου, του Έλληνα Βασιλέα Φίλιππου του 2ου, δε φτάνει η μετονομασία της Θεσσαλονίκης, της αδερφής του Μ.Aλεξάνδρου, σε ...Solun, δεν φτάνουν τα αλυτρωτικά παραμύθια για "κατάληψη των εδαφών των ..."μακεδόνων", από τους Έλληνες", δεν φτάνουν τα πολεμοχαρή επεκτατικά "Solun will be the capital of Macedonia again", έχουμε και τον Σκοπιανό κινηματογράφο, να βομβαρδίζει τον κόσμο με ανοησίες. Τελευταίο επίτευγμα των ηλιθίων σλάβων της διασποράς το φιλμ “A Name is a Name”, το οποίο είναι η ιστορία ενός σλάβου (που αρέσκεται στο ψευδώνυμο "Μακεδόνας" φυσικά), ο οποίος βασανίζεται από Έλληνες αξιωματούχους, επειδή ζητούσε να ...τον αποκαλούν "μακεδόνα".

Οι παραγωγοί είναι τόσο αγράμματοι στόκοι, προχειρατζήδες, που ονομάζουν τις φυλακές Κορυδαλλού "Koryatsolos prison, Athens, Greece". To ακόμη ηλιθιοδέστερο είναι ότι, το φιλμ, λέει "Βασισμένο σε αληθινή ιστορία".

Ποιανού αληθινή ιστορία ρε φασιστοβλαμμένοι;
Υπάρχουν και χειρότερα; ΝΑΙ !

Ο "πρωταγωνιστής" της ιστορίας " Nick Stoyan", υποτίθεται ότι είναι Αμερικανοσκοπιανός πεζοναύτης, τον οποίο βασανίζουν οι κακοί Έλληνες και έχει στο στήθος του τατουάζ με τις σημαίες των ΗΠΑ και της FYROM μαζί. Γελοία προσπάθεια "γλειψίματος" των Αμερικανών, ηλίθια προπαγάνδα ταύτισης και συμπόρευσης στο δράμα, του Αμερικανού, που προσπαθούν να τον ταυτίσουν με Σκοπιανό και το αντίστροφο, ακόμη πιό γελοία προπαγάνδα.

ΚΥΡΙΟΙ, ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ: Αυτά δεν είναι δουλειά των bloggers. Δική σας είναι να δείχνετε ότι τα περιθώρια "σκυψίματος" της Ελλάδας, σε κάθε υβριστή της δεν είναι απεριόριστα. Κάποτε πρέπει να αντιδράσετε ως κράτος. Όπως η Αλβανία και η Βουλγαρία, για την "μακεδονική εγκυκλοπαίδεια". Έτσι, κύριε Δρούτσα;
Χυδαίο, ρατσιστικό, υπερθνικιστικό παραλήρημα, για μια ακόμη φορά
 

Τούρκο – Σκοπιανές σχέσεις στοργής…


Συμφώνα με την Τούρκικη ΖΑΜΑΝ οι Τούρκοι επιχειρηματίες είναι πάντα ευπρόσδεκτοι στα Σκόπια. Την δήλωση έκανε ο Σκοπιανός Πρόεδρος Ivanov ο οποίος πρόσθεσε ότι οι Τουρκικές επενδύσεις πάντα θα υποστηρίζονται. Ο Υπουργός του κρατιδίου Hadi Neziri προχώρησε ένα βήμα παραπάνω χαρακτηρίζοντας τη ΠΓΔΜ ως την ανοιχτή πόρτα της Τουρκίας στην Ευρώπη.

Για να ξέρουμε πως διαμορφώνονται οι σχέσεις στη γειτονιά μας…

Πηγή
.

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

New border checkpoint opens between “Macedonia” and Greece?

Visa regime for Macedonian citizens, which should enter into force on December 19 led to the idea of opening another border checkpoint between the Municipality of Gevgelija and Aksiopoli, cited by Macedonian television A1. It is a joint initiative of the Macedonian and the Greek municipalities. According to the Mayor of Gevgelija this checkpoint will facilitate crossing the border and will reduce queues at one of the busiest checkpoints in Greece, where over 3 million people pass in a year. The first step has already been made with the construction of a bridge, with money spent on the EU program.

Κατ’ αρχήν η αδράνεια μας είχε ως αποτέλεσμα τα περισσότερα διεθνή μέσα να αναφέρουν την ΠΓΔΜ ως “Μακεδονία”… Σχετικά με τον συνωστισμό που αναφέρει το δημοσίευμα στα σύνορα αφήνω τα συμπεράσματα σε εσάς.

Πηγή

Βιώσιμη Μακεδονία

Κανένας πραγματικός Έλληνας δεν θέλει να ονομαστεί το κρατίδιο των Σκοπίων “Μακεδονία” γιατί η Μακεδονία είναι μια και Ελληνική. Αυτό που μας έχει διαφύγει όμως είναι ότι πέρα από το όνομα τα Σκόπια δημιουργούν κίνδυνο και για την βιώσιμη ανάπτυξη της Μακεδονίας μας.

Εταιρίες μετακομίζουν στα Σκόπια ελπίζοντας σε φθηνότερα εργατικά, στερώντας με αυτό τον τρόπο τη δυνατότητα εργασίας πολλών Βορειοελλαδιτών ενώ στη Γευγελή αναπτύσσεται ένα βαλκανικό Λας Βέγκας με καζίνο που στοχεύουν τις τσέπες των κάτοικων της Μακεδονίας. Όπως είναι φυσικό ο τζόγος φέρνει μαζί του έγκλημα και διαφθορά που ήδη απειλούν να διεισδύσουν στην Ελλάδα.

Όλα αυτά δεν είναι άσχετα από το θέμα της ονομασίας καθώς η Σκοπιανή κυβέρνηση χρησιμοποιεί το χρήμα που εισρέει από την Ελλάδα για να χρηματοδοτήσει την προπαγάνδα της. Ελπίζω να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι από αυτό το Blog να σταματήσει αυτός ο παραλογισμός.