Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Βιώσιμη Μακεδονία

Κανένας πραγματικός Έλληνας δεν θέλει να ονομαστεί το κρατίδιο των Σκοπίων “Μακεδονία” γιατί η Μακεδονία είναι μια και Ελληνική. Αυτό που μας έχει διαφύγει όμως είναι ότι πέρα από το όνομα τα Σκόπια δημιουργούν κίνδυνο και για την βιώσιμη ανάπτυξη της Μακεδονίας μας.

Εταιρίες μετακομίζουν στα Σκόπια ελπίζοντας σε φθηνότερα εργατικά, στερώντας με αυτό τον τρόπο τη δυνατότητα εργασίας πολλών Βορειοελλαδιτών ενώ στη Γευγελή αναπτύσσεται ένα βαλκανικό Λας Βέγκας με καζίνο που στοχεύουν τις τσέπες των κάτοικων της Μακεδονίας. Όπως είναι φυσικό ο τζόγος φέρνει μαζί του έγκλημα και διαφθορά που ήδη απειλούν να διεισδύσουν στην Ελλάδα.

Όλα αυτά δεν είναι άσχετα από το θέμα της ονομασίας καθώς η Σκοπιανή κυβέρνηση χρησιμοποιεί το χρήμα που εισρέει από την Ελλάδα για να χρηματοδοτήσει την προπαγάνδα της. Ελπίζω να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι από αυτό το Blog να σταματήσει αυτός ο παραλογισμός.

6 σχόλια:

  1. Καλή αρχή και καλή πορεία φίλε μου.

    gianniotios

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλώς ήρθες - καλή δύναμη και καλά αποτελέσματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλώς ήρθες φίλε,
    να τα λέμε για τις πονηριές της FYROM.
    Αρκετά με τα κολπάκια των σλαβοτσομπαναραίων της FYROM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ.
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπέρα Πέτρο!Συγχαρητήρια και απο εμένα. Τα πρώτα άρθρα που έχεις αναρτήσει είναι άκρως ενδιαφέροντα και πάνω απ'όλα αγγίζουν την ουσία του προβλήματος που βιώνει η Μακεδονία μας.
    Θα ήθελα να ευχηθώ καλή συνέχεια και να σε ρωτήσω αν δημοσιεύεις αναρτήσεις αναγνωστών!
    Καλή επιτυχία στο έργο σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή