Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Η αποκάλυψη του gay κατασκόπου

Έξαλλη έγινε η γυναίκα του Γερμανού Anton K. όταν ανακάλυψε ότι ο άντρας της είχε ομοφυλοφιλικές σχέσεις με τον Αλβανικής καταγωγής Σκοπιανό μεταφραστή Murat A. Η απατημένη σύζυγος πήγε στην Γερμανική μυστική υπηρεσία BND και αποκάλυψε την παράνομη σχέση δημιουργώντας σκάνδαλο στη Γερμανία.

Ο Σκοπιανός εραστής παρακολουθούταν ήδη από τις μυστικές υπηρεσίες ως ύποπτος για κατασκοπία για λογαριασμό της Αλβανικής και Σκοπιανής κυβέρνησης αλλά και για σχέσεις με εγκληματικές οργανώσεις στα Σκόπια. Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο για τα δικαστήρια με τις Γερμανικές μυστικές υπηρεσίες να κατηγορούν τον Anton ότι παρέδωσε διαβαθμισμένα έγγραφα στον Murat. Τα αγόρια όμως έχουν καταφέρει να καλύψουν καλά τα ίχνη τους και η δίκη έχει κολλήσει λόγο έλλειψης στοιχείων.

Δεν μπορώ παρά να παραδεχτώ ότι η μαφία της περιοχής δεν σταματά σε τίποτα για να πετύχει τους στόχους της…

Πηγή
.

6 σχόλια:

  1. Απίστευτο!!!! Είχα ακούσει ότι η Σκοπιανή Κυβέρνηση είναι μπλεγμένη με την μαφία αλλά δεν ήξερα μέχρι που ακριβώς είχε φτάσει για να πετύχει τους σκοπούς της...Μπράβο Πέτρο, συνέχισε με τις αποκαλύψεις σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιαυτό και οι σοβαρές εταιρίες δεν προσλαμβάνουν gay σε νευραλγικές θέσεις, γιατί για το πάθος τους ξεπουλάνε όλα τα μυστικά. Είναι η πιο γνωστή τακτική για βιομηχανική κατασκοπεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και προφανώς αυτή η τακτική δεν έχει ξεφύγει από τους Σκοπιανούς και τις ψυχροπολεμικές τακτικές τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενώ οι στρέιτ... βράχοι ηθικής και αυτοσυγκράτησης...

    Που όπου πας κι όπου βρεθείς, είναι γεμάτο κωλάδικα με Μολδαβές για να "χαλαρώνουν" οι άντρακλες μετά τη δουλειά.

    Γιατί είπαμε, ζήτω η αγία οικογένεια, αλλά μόνο όσο βρισκόμαστε εντός των ορίων τού δήμου μας... μετά... όλοι πουτανόβιοι, και σας φταίνε οι γκέι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχεις απολύτο δίκιο, δεν νομίζω όμως ότι αυτό το άρθρο είναι ενάντια στους ονμοφυλόφιλους...απλα η διαπίστωση είναι ότι οι Σκοπιανοί χρησιμόποιουν οποιοδήποτε μέσο για να πετύχουν το σκοπό τους...εκμεταλλευόμενοι τις σεξουαλικές ιδιαιτερότητες των εκάστοτε στόχων τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν με απασχολεί το αν ήταν gay αλλά ο τρόπος που χρησιμοποιήθηκε για να γίνει η απόσπαση των εγγράφων. Σωστά τα λέει ο Γιάννης. Η μαφία της περιοχής έκανε ένα προφίλ του τύπου και του “έριξε” το πρόσωπο που θεωρούσε ότι θα τον ενδιαφέρει. Αν είχαν βρει ότι προτιμάει τις ξανθιές θα ήταν μια ξανθιά κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή